Serviceværkstedet - Toyota Krogsgaard
72 11 21 10
Service_banner.png

Service hos Toyota Autoværksted København


Prisen er afgørende, når en bilejer skal vælge et autoværksted København. Men det skal også overvejes, om det er værd at spare et besøg på et autoriseret autoværksted København.

FDMs AutoIndex har for 12. år i træk kåret Toyotas værksteder til at have de mest tilfredse kunder. Og en af forklaringerne er, at der er stor forskel på, hvad et Toyota-værksted kan tilbyde, når det sammenlignes med, hvad et uautoriseret autoværksted København kan tilbyde.

Autoværksted København opdaterer din bil med det nyeste software


Moderne biler styres af en computer. Det gælder motoren, men også alle de vitale sikkerhedssystemer som blandt andet bremser og airbags. Når du kører din Toyota til et autoriseret autoværksted København, kan du være sikker på, at vi har den nyeste software til rådighed. En korrekt opdatering sikrer optimal drift og sikkerhed.

Toyota opfandt Lean-begrebet for at sikre effektivitet og kvalitet. Dette princip fungerer naturligvis også på vores autoværksted København. Alle medarbejdere på ethvert Toyota-værksted ved præcis, hvad deres rolle er i forhold hver eneste bil.

Når vi modtager en Toyota på vores autoværksted København, stiller den avancerede IT-tester en præcis diagnose på bilens tilstand. Derefter påbegyndes arbejdet af værkstedets forskellige faggrupper. Det handler med andre ord ikke kun om det rigtige værktøj, men også om at kunne gennemføre de mest effektive og kvalitetssikrede processer.

Teknikerne har det sorte bælte på autoværksted København


Medarbejderne på vores autoværkstedet København er derfor ikke automekanikere, men teknikere. Det betyder ikke, at de føler sig bedre end mekanikere på uautoriserede værksteder, men de har en særlig efteruddannelse og en faglige overbygning, der er fokuseret på Toyotas teknik, således de kan betegnes som specialister.

Toyotas uddannelse omfatter fire niveauer, og når man har nået det fjerde niveau, er man Mester, og dermed har man det sorte bælte i Toyota.

Det er samtidig vigtigt for vores autoværksted København, at vi har glade og loyale kunder, og derfor vil du altid vide, hvad værkstedsbesøget kommer til at koste, inden arbejdet går i gang. Men skulle der opstå noget uforudset, bliver du omgående orienteret, således du selv kan beslutte, hvad du ønsker.

Ring på 72 11 21 10 for at aftale tid på Toyotas autoværksted København.

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.