Bilpleje - Toyota Krogsgaard
72 11 21 10

Bilpleje

Både det daglige brug og de længere ferieture sætter sine tydelige spor på enhver bil. Stenslag, insekter, sjap og salt fra vejene er hårde ved bilens lak, og snavsede skosåler samt fedtede børnefingre sætter nemt et kedeligt præg på kabinen.

Vores professionelle klargøringsfolk står klar til at give din bil glansen tilbage igen. Ønsker du selv at rengøre din bil, så kan vi hjælpe dig med et stort udvalg af effektive, originale bilplejeprodukter.

Må vi vaske din bil?
Du har faktisk to gode grunde til at lade os klargøre din bil; dels tager vi os af alt besværet, og dels er resultatet professionelt i ordets bedste forstand.
 
Navnlig kan opgaver som f.eks. lakforsegling og sædeimprægnering med fordel overlades til professionelle klar gøringsfolk og deres særlige værktøjer. Og det kunne jo passende være, når din bil alligevel skal til serviceeftersyn.

Bilpleje

Vil du hellere selv?
Er du derimod mere til gør-det-selv i weekenden med haveslangen, svamp og autoshampoo kan vi naturligvis også hjælpe dig.

De originale bilplejeprodukter, som vi tilbyder dig, kan købes i vores forretninger. Du skal blot henvende dig i reservedelsafdelingen.

Ring 72 11 21 10 eller besøg en af vores afdelinger.

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.