Toyota Corolla - Toyota Krogsgaard
72 11 21 10
kj_corolla_574x1280.jpg

Den helt nye Toyota Corolla - Valget er dit

Et ikon bliver til en hybrid og en spændende rejse ligger nu forude. Corolla vender tilbage som en dynamisk hatchback og en praktisk Corolla Touring Sports. Uanset hvad du vælger, vil du nyde en rolig køreoplevelse i den nye Corolla.

Prisen starter fra 217.990 kr.

Corolla Hatchback

Fås som hybrid
71f489b6-a952-4f3a-94f7-de24186da3db.png

Corolla Touring Sports

Fås som hybrid
b0ce7b64-2dd9-4a21-b244-f58b205bd862.png

Skabt til at yde mere

Corolla er bygget på Toyota New Global Architecture platform (TNGA), der leverer en virkelig tilfredsstillende køreoplevelse. Et lavere tyngdepunkt og en avanceret affjedring giver dig en rolig og sikker kørsel – så selv de lange ture føles behagelige. Og som noget nyt kan du vælge mellem to Toyota hybridmotorer - 1,8 liter Hybrid og 2,0 liter Hybrid Dynamic Force.

Designet til at imponere

Det første, du bemærker ved den nye Corolla, er det dristige og dynamiske eksteriør, der kan gøres endnu mere iøjnefaldende, hvis du også vælger en af de flotte to-tone-lakeringer. En attraktiv lav motorhjelm, et ekstra bredt gitter og særprægede LED-forlygter giver den nye Corolla en slank profil, fremhævet af sporty 18"-fælge.

En følelse af stil

Vores designere har valgt en kombination af materialer i høj kvalitet, der ser fantastiske ud sammen - og giver en behagelig variation af teksturer. Du kan vælge et helt sort interiør, der giver et sporty look, eller et køligt gråt, der understreger det rummelige design. Stilige sportssæder fuldender det perfekte look.

Oplev verdens mest købte bil

Tænk fremad, og tag med på den spændende rejse, når et ikon bliver hybrid.

Sikkerhed er aldrig bare et valg – det er standard

Din sikkerhed er helt afgørende. Og derfor er Toyota Safety Sense standard i alle Corolla-modeller. Det unikke Toyota-sikkerhedssystem indeholder en række opdaterede sikkerhedsfunktioner, der letter kørslen, samtidig med at du og dine passagerer er endnu bedre sikret.

Læn dig tilbage og nyd turen

Kabinen i den nye Corolla er designet rundt om din komfort. Sportssæderne omfavner dig og holder dig på plads, så selv de lange ture bliver utrolig komfortable. Rattet er placeret, så det føles så naturligt som muligt, og gør dig mindre træt. Med ratbetjent kørsel, infotainment og lydkontrol kan du holde hænderne på ét sted, mens ratvarmeren hygger om dig på de kolde dage.

Du vil elske den livlige kørsel i den nye Corolla

Corolla Hybrid er en fornøjelse at køre. Den er livlig, sporty og giver dig en enestående glidende kørsel. Mindre brændstof, mindre CO2, ja faktisk helt ned til nul, når du kører på ren el. Uanset om du vælger en 1,8 liter hybridmotor, eller om du foretrækker den kraftfulde 2,0 liter Hybrid Dynamic Force, som giver dig endnu mere strøm gennem byen.

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.