Taxi - Toyota Krogsgaard
72 11 21 10
Image
Der er mange fordele ved at vælge Toyota Taxi Hybrid i taxi-branchen. Det bidrager til en renere luft i byerne - og så er det økonomisk for vognmændene.

Hybridbiler til taxi-branchen

Flere og flere storbyer lukker af for dieselbiler og kommuner og regioner har mere og mere fokus på miljørigtige tiltag. Dette gælder også for taxi-kørslen, som i fremtiden skal være grønnere. Det er derfor oplagt for taxierne at køre i hybridbiler, som bekendt er bedre for miljøet og samtidigt, udover en lydløs og komfortabel kørsel, sikrer vognmændene en bedre økonomisk kørsel.

Toyota har fokus på miljøet, blandt andet gennem Toyota Miljøudfordring 2050, som omhandler 6 grønne mål lige fra nul CO2 udslip for biler til, hvordan vi forbedrer og etablerer genbrugsbaserede samfund og systemer.

Toyota bakker derfor op om disse miljørigtige tiltag i byerne ved at tilbyde attraktive hybrid-løsninger til en forbedret taxi-kørsel i fremtiden.

Ny taxi hvert 2. år til 0 kr. i udbetaling

Taxivognmænd, som køber eller leaser deres hybridbil hos Toyota, tilbydes attraktive løsninger som passer til de enkelte vognmænds behov, gennem Toyota Financial Services (TFS).

Blandt andet er du som taxivognmand garanteret en restværdi på dine taxier, så du undgår at bekymre dig om brugtvognspris og serviceregninger.

Den garanterede restværdi giver en økonomisk tryghed, fordi bilen blot skal leveres tilbage til TFS efter 2 år og 200.000 km. Som vognmand kan du derfor fokusere på driften af din forretning uden også at skulle bekymre dig om bil-økonomien.

Garanti på drivlinje på 2 år / 200.000 km.

Toyota Hybrid Drivlinjegaranti giver en ekstra tryghed mod uforudsete udgifter til reparationer af drivlinjekomponenter og dækker Toyota-taxier i op til 2 år eller 200.000 km. Garantien kan udvides til 250.000/300.000 km mod merpris.

Den eneste forudsætning for at få Toyota Hybrid Drivlinjegaranti er, at taxien vedligeholdes i henhold til serviceprogrammet.

Læs også artiklen fra taxi.dk om Toyotas hybrid-strategi til den danske taxi-branche.

Erhvervsafdelinger

Vil du høre mere om fordelene ved at kører Taxi med Krogsgaard som din partner, så kontakt vores kompetente medarbejdere direkte.
Emil Mateos Davidsen
Emil Mateos DavidsenErhvervssælger
Tlf.: 44 52 50 12
emd@krogsgaard-biler.dk

MERE OM TOYOTA HYBRID

Hvad er en hybridbil?

Udtrykket “hybrid” kommer af latin og betyder på dansk krydsning eller blanding. Hos Toyota betyder hybrid samarbejdet mellem to motortyper: Den konventionelle benzinmotor og elmotor. En hybridbil fra Toyota kombinerer nemlig en benzinmotor med en arbejdsom elmotor. Bilen vælger helt automatisk, hvornår den skal benytte elmotoren eller benzinmotoren eller en kombination af begge. Man skal blot læne sig tilbage og køre, hvilket også er en fordel, når man har et erhverv med mange timers kørsel hver dag.

Mindre udledning af NOx

Udledningen af kvælstoffer (NOx) fra en Toyota hybridbil er op til 10 gange mindre end fra en dieselmotor. NOx har direkte og indirekte påvirkning på menneskers sundhed. Høje koncentrationer af gassen kan føre til en række sygdomme, for eksempel kroniske vejrtrækningsproblemer, hovedpine, kræft og ifølge eksperter i sidste ende føre til tidlig død. Hybridbiler er derfor gode for miljøet og menneskene, men også for taxichaufføren selv, som dagligt påvirkes af storbyens og egen bils forurening.

  • En Toyota Hybrid har altid automatgear og et højt udstyrsniveau.
  • Ingen adfærdsændringer for dig og dine chauffører, da bilen selv oplader batteriet.
  • Hybridbiler har et lavt CO2-udslip og kører langt på literen.
  • Høj driftsikkerhed, da Toyota hybridbiler i flere undersøgelser har vist sig som de biler med færrest fejl.

VI VÆLGER HYBRID EL- OG BENZINMOTOR I ÉN - INGEN LADESTOP - ALTID OPLADT

I over 20 år har vi været en del af en stille revolution! I dag har over 10 millioner mennesker valgt Toyota Hybrid, og vi er verdens førende på hybridbiler og -teknologi. Læs om alle de fordele du får, når du vælger Toyota Hybrid.
Image

VI VÆLGER ALTID AT VÆRE LEDNINGSFRI

Vores hybridbiler er altid ledningsfri, så du kan køre præcis, som du plejer, uden at bekymre dig om opladning og ladestander.
Image

VI VÆLGER INGEN LADESTOP

Toyota Hybrid skal aldrig lades op. Vores hybridbiler oplader automatisk under kørsel og skal blot tankes præcis som enhver anden bil.
Image

VI VÆLGER EN BEDRE FREMTID

Toyota Hybrid udleder 15 til 30 gange mindre NOx-emissioner end fx dieselmotorer. Toyota Hybrid har altid et mindre benzinforbrug, hvilket giver et lavere CO2-udslip.
Image

VI VÆLGER 10 ÅRS TRYGHED

Et Toyota Hybrid-batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Du får også en 5 års- og 100.000 km-garanti på bilens hybrid-komponenter.
Image

VI VÆLGER OP TIL 50 % EL

De korte ture er yderst behagelige og næsten fuldstændigt lydløse med en Toyota Hybrid. Det er fordi vores hybridbiler kører på el op til 50 procent af tiden. Det er godt for miljøet – men hvad betyder det for dig? Det betyder et lavere benzinforbrug og højere køreglæde.
Image

VI VÆLGER EL- OG BENZINMOTOR I EN LØSNING

Du får en el- og benzinmotor i ét med en Toyota Hybrid. En Toyota hybridbil vælger automatisk, hvornår den skifter fra benzin til el og omvendt, så du altid får den mest økonomiske køretur.
Image

VI VÆLGER DET STØRSTE HYBRID-UDVALG

Med syv forskellige hybridmodeller har Toyota klart det største hybridudvalg. Drømmer du om en smart bybil? En familiebil med plads til alle? Der er altid en Toyota Hybrid, der passer til dig..
Image

VI VÆLGER MERE KØREGLÆDE

Vores hybridbiler kommer altid med automatgear. Du kan derfor nemmere slappe af og nyde køreturen, da du slipper for at skifte gear. Det gælder også, når bilen standser i lyskryds og skal køre videre igen.

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.