Hybrid firmabil beskatning - Toyota Krogsgaard
72 11 21 10
toyota-camry-2019-alternate-01_tcm-25-1592526-2.jpg

Lækker og højtudstyret firmabil?
Find din firmabil her

Få en firmabil i et lækkert design, med automatgear i hybridbilen, stærke hestekræfter, dynamisk kørsel og sofistikeret køreglæde.

Skal din næste firmabil være en hybridbil?

Hvorfor vælge Toyota

Uanset hvilken Toyota-model, du vælger, kan du være sikker på høj kvalitet, driftssikkerhed og ro i sindet. Lige fra en lille bil til en større hybridbil - 4x4 eller SUV - kan du finde bilen, der passer til dig.
Image

Hybrid, der selv lader op

Du får ikke brug for en ladestander. Toyotas hybridbiler lader selv op, mens de kører og tilbyder dig oven i købet en behagelig kørsel, lave emissioner, endnu billigere afgifter og et lavere benzinforbrug.
Image

Toyota Safety Sense

Vores Toyota-modeller tilbyder dig første-klasses sikkerhedsteknologi gennem Toyota Safety Sense, fx Pre-collisions-system, Adaptive Cruise Control og Lane Departure Alert.
Image

Lavt benzinforbrug

Toyotas hybridbiler kører på el op til 50 procent af tiden. Det er godt for miljøet og betyder et endnu lavere benzinforbrug, lavere afgifter og en endnu højere køreglæde.
Image
Image

Corolla Touring Sports - Beskatningsgrundlag:
Hybrid fra 249.990 kr.

Her får du en pålidelig firmabil med masser af udstyr og et praktisk, stort bagagerum. Automatgear er desuden standard i vores hybridbiler.

Påhængsvægt m. bremser: 750 kg
Image

Corolla Hatchback - Beskatningsgrundlag:
Hybrid fra 239.990 kr.

Et sporty design, et lavere tyngdepunkt med helt enestående køreegenskaber, automatgear og den innovative 4G hybridteknologi, der giver fortiden baghjul.

Påhængsvægt m. bremser: 750 kg
Image

Corolla Pool Car - Beskatningsgrundlag:
Hybrid fra 223.246 kr.

Vælg Corolla som puljebil og få en grøn løsning. Denne puljebil byder på udstyr som bl.a. Adaptiv Fartpilot fra 0 km/t, LED forlygter og automatisk klimaanlæg. Alt det, der gør dagligdagen nemmere.

Påhængsvægt m. bremser: 750 kg
Image

Camry - Beskatningsgrundlag:
Hybrid fra 329.900 kr.

218 hk hybrid-variant. Den nye Camry Hybrid er top-spækket med udstyr. Her kombineres elegant design med den avancerede teknologi i Toyotas nyeste hybridgeneration. Den suveræne komfort bidrager til en køreoplevelse, der er lige så inspirerende, som den er nyskabende. Og så får du en luksus-bil i særklasse med masser af power og plads.
Image

Toyota C-HR - Beskatningsgrundlag:
Benzin fra 251.526 - Hybrid fra 241.000

Vælg den smarte, nye crossover med det frække design - proppet med lækre detaljer og udstyr.

Påhængsvægt m. bremser: Benzin op til 1.100 kg / hybrid op til 725 kg
Image

RAV4 - Beskatningsgrundlag:
fra 303.900 kr.

218 eller 222 hk hybrid-variant/175 hk benzin-variant. Speciel business Line variant med lækkert udstyr. 

Påhængsvægt m. bremser: Hybridop til 1.650 kg / Benzin op til 2.000 kg
Image

Prius Plug-in - Beskatningsgrundlag:
fra 284.990 kr.

218 hk hybrid-variant. Den nye Camry Hybrid er top-spækket med udstyr. Her kombineres elegant design med den avancerede teknologi i Toyotas nyeste hybridgeneration. Den suveræne komfort bidrager til en køreoplevelse, der er lige så inspirerende, som den er nyskabende. Og så får du en luksus-bil i særklasse med masser af power og plads.
Image

Proace Family Verso - Beskatningsgrundlag:
fra 403.880 kr.

Proace Family Verso med plads til 8 personer, skydedør og tophænglet bagklap.

Påhængsvægt m. bremser: (180hk. automatisk) 2000-2300kg. / (150hk. manuel) 2300kg.

Derfor skal du vælge Toyota som firmabil

Vælg Toyota som firmabil
  • Du kan vælge mellem mange typer firmabiler.
  • Kvalitet, miljø og økonomi samt komfort og køreegenskaber er nogle af de nøgleord, der kendetegner firmabiler fra Toyota.
  • Du kan vælge hybridbiler som firmabiler i alle størrelser og klasser.
  • Vælg mellem køb eller erhvervsleasing. Du får de bedste muligheder gennem vores eget finansieringsselskab Toyota Financial Services.
Hybridteknologi

Du kan vælge mellem en lang række forskellige hybridbiler - lige fra hatchbacks til SUVer. Lav udledning af C02 samt en meget lav grøn ejerafgift kendetegner vores hybridbiler. Hybridkomponenter inkl. batteriet er designet til at holde hele bilens levetid og skal aldrig serviceres. En hybridbil har færre servicekrævende komponenter end på en konventionel motor, og bilen bremser primært med elmotoren og sparer derved også på bremserne.

Driftsikkerhed og lave ejeromkostninger

Du er sikret en høj gensalgsværdi på vores biler pga. den høje kvalitet. Derudover er der lavere omkostninger til reparationer pga. de pålidelige motorer og dele.

Sikkerhed

Du får bedre sikkerhed i en Toyota. Vores avancerede teknik formindsker ulykker på vejene og eventuelle skader, hvis uheldet skulle være udeLeasingmuligheder Du kan også vælge at erhvervslease din firmabil, for hos Toyota har du mulighed for at vælge mellem leasing og lån. Du får markedets mest konkurrencedygtige løsninger hos vores eget finansieringsselskab Toyota Financial Services A/S, der tilbyder Danmarks bedste billån og finansiering.
Toyota Serviceaftale

Som virksomhed er det ofte rart at budgettere med faste udgifter. Det har du mulighed for, når du tegner en Toyota Serviceaftale, hvor virksomheden for et fast, overkommeligt beløb hver måned betaler alle eftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid. Når bilen serviceres hos Toyota, får I også gratis vejhjælp i hele Europa.

Prisen afhænger af den valgte Toyota-model og kørselsbehov. Tal med os og få en helt nøjagtig beregning på din nuværende eller kommende Toyota.

Erhvervsafdelinger

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente erhvervs medarbejdere direkte.
Benny Hemmingsen
Benny HemmingsenSalgskonsulent - Erhverv
Tlf.: 44 52 50 47
bh@krogsgaard-biler.dk
Emil Mateos Davidsen
Emil Mateos DavidsenErhvervssælger
Tlf.: 44 52 50 12
emd@krogsgaard-biler.dk

Bestil en prøvetur i en af vores 5 Toyota afdelinger


captcha

Vi anvender cookies her på hjemmesiden, og du kan læse mere om anvendelsen her.
Når du lukker denne boks og/eller fortsætter dit besøg, accepterer du samtidig brugen af cookies.